Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

La Xarxa d'AODL i Desenvolupament Local

La plataforma virtual del SOC de l'àmbit del desenvolupament local i l'ocupació

La Xarxa d’AODL i Desenvolupament Local és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que s'adreça a les entitats locals de Catalunya i, més específicament, al conjunt dels professionals que treballen en l’àmbit del desenvolupament local i l’ocupació.

El projecte de la plataforma virtual parteix de la necessitat de donar resposta a una carència històrica del programa d’AODL i també dels programes de desenvolupament local impulsats pel SOC establint-se com un espai d’interacció entre tot el conjunt dels professionals que treballen en aquest àmbit.

Així, aquesta plataforma és una de les eines que permet canalitzar el conjunt d’actuacions de desenvolupament local i esdevé un espai central de relacions múltiples entre els seus actors. Alhora, vol potenciar les capacitats dels professionals i dotar-los de metodologies adequades, impulsar la creació de sistemes d’informació i proveir eines d’assistència tècnica i suport al treball d’entitats i professionals.

En un principi només es podrà accedir als continguts públics de la plataforma. Durant el mes de febrer es durà a terme una fase de proves per millorar el seu funcionament intern. Un cop finalitzi aquest període, es podrà accedir a tots els continguts d'aquesta plataforma virtual. 

Podeu accedir-hi aquí