Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Notícies« Tornar al llistat de notícies

07/03/2017

La consellera Bassa anuncia la creació d'un Centre d'Innovació i Formació Ocupacional

Especialitzat en tecnologia mòbil

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha anunciat que el Departament té previst convertir un Centre d’Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) en un espai de referència especialitzat en l’àmbit de les tecnologies del mòbil. Així, ha destacat la importància de la creació d’un centre especialitzat que contribueixi a fer de Catalunya un referent en la tecnologia mòbil mitjançant la qualificació dels recursos humans necessaris.
 
Aquest Centre especialitzat en tecnologia mòbil té previst qualificar 1.000 tècnics en aquest àmbit fins al 2020. Durant el 2017 es volen oferir 5 cursos de formació intensiva, amb una durada de 300 hores, per a un total de 100 alumnes. El projecte té un cost estimat global de 3,79M€.

Cal dir que, en el marc dels programes de millora de la qualificació professional dels treballadors i treballadores, els CIFO del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya porten a terme accions formatives d'experimentació en noves qualificacions; desenvolupen accions d'innovació metodològica, per a la consecució de competències i capacitats professionals, i programen, de manera contínua, accions formatives dirigides a persones treballadores en situació d'atur.

Nota de premsa