Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

Notícies« Tornar al llistat de notícies

01/03/2017

El SOC estarà present a la fira d'ocupació i orientació laboral JOBarcelona 17'

Els assistents podran enregistrar el seu vídeo-currículum

Els propers dies 15 i 16 de març el SOC participarà, per quart any consecutiu, en el IV Congrés Internacional d’Ocupació i Orientació Professional per a joves universitaris i perfils junior. Enguany, el SOC compartirà espai amb Barcelona Activa per oferir als joves  assessorament individual en temes de recerca i orientació professional.


En aquesta edició, JOBarcelona es posiciona com a focus d’atenció de talent junior per a empreses líders i espera presentar més de 8.000 oportunitats professionals entre nacionals i internacionals, respecte a les 3.000 de 2016, per als 20.000 universitaris i titulats junior que s’espera que visitin el congrés.


Entre les novetats d’enguany destaca la presència d’un Speaker corner per a xerrades àgils i dinàmiques organitzat pel SOC i Barcelona Activa amb temes de millora de competències i sessions informatives sobre mobilitat laboral o programes d'orientació acadèmica i professional per a joves com Garantia Juvenil. Al mateix espai s’oferirà assessorament personalitzat per a la recerca de feina i informació dels recursos que el SOC i Barcelona Activa posen a disposició dels joves. El SOC també estarà present a l’Espai Marca Personal oferint als assistents la possibilitat d’enregistrar el seu vídeo-currículum.


Més informació: web JOBarcelona