Accés directe als continguts Anar a l'inici de la pàgina Accés directe al sistema de navegació Anar a la pàgina d'accessibilitat i dreceres de teclat Cercador d'ocupació Mapa web
SOC
Servei d'Ocupació de Catalunya

PROCESSOS DE SELECCIÓ PER TREBALLAR EUROPA - XARXA EURES

Arran de la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i de la Xarxa EURES amb els Serveis Públics d’Ocupació d’altres països de l’Espai Econòmic Europeu (EEE)  han nascut algunes iniciatives de processos de selecció de professionals de diferents sectors a Catalunya.

Logo Eures

Informació general sobre els processos de selecció

Per participar en aquests processos de selecció, les persones interessades poden enviar les seves candidatures (CV i carta de presentació) per correu electrònic, tal com estableixen les bases de cada oferta.

Es contactaran les persones candidates seleccionades per tal de concretar la forma de selecció en cada cas mitjançant el servei EURES i les empreses europees que es desplacin a Catalunya.

Processos de selecció a Catalunya

En aquest espai s’informarà dels processos de selecció previstos que es portin a terme a Catalunya i de les característiques dels llocs de treball. 

  • Programa de mobilitat laboral Catalunya/Baden-Württemberg: el 29 de maig de 2014 el Govern de la Regió alemanya de Baden-Württemberg i el Govern de Catalunya van signar un Acord de cooperació per al foment de la mobilitat laboral entre ambdues regions. En el marc d'aquest Acord de cooperació han concretat un Programa de suport a la Mobilitat Laboral. 
  • Procés de selecció adreçat a persones en situació d’atur amb formació qualificada i/o experiència. Data límit d’inscripció: 16 de juliol de 2017. Més informació aquí

Processos de selecció a tot el territori espanyol

Podeu consultar les ofertes de feina i els processos de reclutament per treballar a Europa que es fan a tot el territori espanyol aquí

Més informació i consultes

Per a més informació podeu contactar amb eures.seleccio.soc@gencat.cat