Formació en: Pastisseria i confiteria

Data de fi d'inscripcions: 21/12/2021 | Hores totals: 500
  • Formació ocupacional
  • 21/CIFOCS/561/0168554/011
  • Pastisseria i confiteria
  • Si
  • SALT
  • GIRONA
  • PRESENCIAL

  • 22/12/2021 - 08/06/2022
    (En cas de Certificats de Professionalitat la data d'inici correspon als mòduls formatius per cursar.)
    (Les dates poden estar subjectes a canvi.)
  • 28/06/2021
  • 500
  • Curs en període d'informacio
  • INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
  • CR Alfons Moré 1
    Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Temari:

  • Emmagatzematge i operacions auxiliars en pastisseria i confiteria
  • Elaboració de masses i pastes de pastisseria- rebosteria
  • Elaboracions complementàries en pastisseria i rebosteria
  • Elaboració de xocolata i derivats, torrons, massapans i llaminadures
  • Elaboració de galetes, gelats artesans i especialitats diverses
  • Acabat i decoració de productes de pastisseria i confiteria
  • Envasament i presentació de productes de pastisseria i confiteria
  • Seguretat i higiene en pastisseria i confiteria

  • 09:15 - 14:15
    09:15 - 14:15
    09:15 - 14:15
    09:15 - 14:15
    09:15 - 14:15

  • CIFO Salt
    CR Alfons Moré 1
    972405570
    cifo_salt.soc@gencat.cat
    SALT

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L'equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.

  • En cas que el certificat professional d'aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s'ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d'inscriure's a mòduls parcials

    A emplenar per l'orientador de l'Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d'una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     
     
    Clau incorrecta

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s'utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D'acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s'aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.


Els camps amb un asterisc són obligatoris

PASTISSERIA I CONFITERIA

Llegenda:
  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Aplicar la normativa de seguretat, higiene i protecció del medi ambient en la indústria alimentària
    • Temari que inclou aquest curs

      Seguretat i higiene en pastisseria i confiteria (60 h.)
      • Seguretat i higiene en pastisseria i confiteria (60 h.)
  2. Controlar l'aprovisionament, l'emmagatzemament i l'expedició de les matèries primeres i auxiliars i dels productes acabats i preparar els equips i l'utillatge a utilitzar en els processos d'elaboració
    • Temari que inclou aquest curs

      Emmagatzematge i operacions auxiliars en pastisseria i confiteria (60 h.)
      • Emmagatzematge i operacions auxiliars en pastisseria i confiteria (60 h.)
  3. Mòdul de pràctiques professionals no laborals
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals de 'Pastisseria i confiteria' (80 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals de 'Pastisseria i confiteria' (80 h.)
  4. Realitzar i/o controlar les operacions d'elaboració de masses, pastes i productes bàsics de múltiples aplicacions per a pastisseria-rebosteria
    • Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboracions complementàries en pastisseria i rebosteria (40 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboració de masses i pastes de pastisseria- rebosteria (80 h.)
  5. Realitzar i/o controlar les operacions d'elaboració de productes de confiteria, xocolateria, galeteria i altres elaboracions
    • Productes de confiteria i altres especialitats (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboració de galetes, gelats artesans i especialitats diverses (60 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboració de xocolata i derivats, torrons, massapans i llaminadures (60 h.)
  6. Realitzar l'acabat i la decoració dels productes de pastisseria i confiteria
    • Temari que inclou aquest curs

      Acabat i decoració de productes de pastisseria i confiteria (90 h.)
      • Acabat i decoració de productes de pastisseria i confiteria (90 h.)
  7. Realitzar l'envasament i presentació dels productes de pastisseria i confiteria
    • Temari que inclou aquest curs

      Envasament i presentació de productes de pastisseria i confiteria (50 h.)
      • Envasament i presentació de productes de pastisseria i confiteria (50 h.)

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat