Formació en: OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

Data de fi d'inscripcions: Sense assignar | Hores totals: 270
  • Formació ocupacional
  • 20/FPOIES20-22/504/0167341/001
  • OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA
  • No
  • SORT
  • LLEIDA
  • PRESENCIAL

  • 01/03/2021 - 11/06/2021
    (En cas de Certificats de Professionalitat la data d'inici correspon als mòduls formatius per cursar.)
    (Les dates poden estar subjectes a canvi.)
  • 270
  • Curs en període d'informacio
  • HOSTELERIA I TURISME
  • CR Joaquim Sostres s/n s/n
    Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Temari:

  • Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • Aprovisionament de matèries primeres en cuina.
  • Preelaboració i conservació culinàries
  • Realització d'elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l'elaboració culinària
  • Elaboració de plats combinats i aperitius.
  • Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

  • IES HUG ROGER III
    CR JOAQUIM SOSTRES, S/N. s/n
    973620888
    agutie@xtec.cat
    SORT

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L'equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.

  • En cas que el certificat professional d'aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s'ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d'inscriure's a mòduls parcials

    A emplenar per l'orientador de l'Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d'una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     
     
    Clau incorrecta

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s'utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D'acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s'aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.


Els camps amb un asterisc són obligatoris

  • Què aprendràs en aquesta especialitat:

    Preelaborar aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant-hi operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments. Assistir en l'elaboració culinària i realitzar i presentar preparacions senzilles Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris

  • De què podràs treballar:

    Auxiliar de cuina Ajudant/a de cuina Encarregat/ada d'aliments i begudes (hoteleria) Empleat/ada de petit establiment de restauració

  • Requisits dels/les alumnes:

    Nivell 1 . Als i les alumnes que accedeixin a accions formatives dels certificats de professionalitat de nivell 1 no se'ls exigiran requisits acadèmics ni professionals.

OPERACIONS BÀSIQUES DE CUINA

Llegenda:
  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Assistir en l'elaboració culinària i realitzar i presentar preparacions senzilles.
    • Elaboració culinària bàsica. (180 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboració de plats combinats i aperitius. (60 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Realització d'elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l'elaboració culinària (90 h.)
  2. Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris.
    • Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aprovisionament de matèries primeres en cuina. (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Preelaboració i conservació culinàries (60 h.)
  3. Mòdul de pràctiques professionals no laborals.
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals. (80 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals. (80 h.)

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat