Formació en: OPERACIONS BÀSIQUES DE SERVEI D'ÀPATS (CATERING)

Data de fi d'inscripcions: Sense assignar | Hores totals: 210
  • Formació ocupacional
  • 19/DAMTUR 19-20/459/0161390/001
  • OPERACIONS BÀSIQUES DE SERVEI D'ÀPATS (CATERING)
  • No
  • SANT GREGORI
  • GIRONA
  • PRESENCIAL

  • 22/10/2019 - 23/12/2019
    (En cas de Certificats de Professionalitat la data d'inici correspon als mòduls formatius per cursar.)
    (Les dates poden estar subjectes a canvi.)
  • 210
  • Curs en Gestio (DL2 generat)
  • HOSTELERIA I TURISME
  • ZO SANT MEDIR S/N
    Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Temari:

  • Aprovisionament i muntatge per a serveis d'àpats.
  • Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • Recepció i rentat de serveis d'àpats.

  • 08:30 - 13:30
    08:30 - 13:30
    08:30 - 13:30
    08:30 - 13:30
    08:30 - 13:30
  • .
  • .
  • .
  • .

  • FUNDACIÓ OBRA SOCIAL COMUNITARIA DE BELLVITGE
    ZO SANT MEDIR S/N
    972221657
    c.laboral@oscobe.com
    SANT GREGORI

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L'equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.

  • En cas que el certificat professional d'aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s'ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d'inscriure's a mòduls parcials

    A emplenar per l'orientador de l'Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d'una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     
     
    Clau incorrecta

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s'utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D'acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s'aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.


Els camps amb un asterisc són obligatoris

  • Què aprendràs en aquesta especialitat:

    Realitzar el muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades, parament, utillatge i materials varis, en els equips destinats al servei de càtering, recepcionar la càrrega procedent del servei de càtering realitzat i rentar els materials i equips reutilitzables. Executar operacions bàsiques d'aprovisionament i muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades i material divers de serveis d'àpats i disposar la càrrega per al seu transport Realitzar les operacions de recepció i rentat de mercaderies procedents de serveis d'àpats

  • De què podràs treballar:

    Preparador/a de serveu d'àpats Auxiliar de preparació/muntatge de servei d'àpats Auxiliar de col·lectivitats

  • Requisits dels/les alumnes:

    Nivell 1. Als i les alumnes que accedeixin a accions formatives dels certificats de professionalitat de nivell 1 no se'ls exigiran requisits acadèmics ni professionals.

OPERACIONS BÀSIQUES DE SERVEI D'ÀPATS (CATERING)

Llegenda:
  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Executar operacions bàsiques d'aprovisionament i muntatge de gèneres, elaboracions culinàries envasades i material divers de serveis d'àpats i disposar la càrrega per al seu transport.
    • Aprovisionament i muntatge per a serveis d'àpats. (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aprovisionament i muntatge per a serveis d'àpats. (90 h.)
  2. Mòdul de pràctiques professionals no laborals
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals (40 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals (40 h.)
  3. Realitzar les operacions de recepció i rentat de mercaderies procedents de serveis d'àpats.
    • Temari que inclou aquest curs

      Recepció i rentat de serveis d'àpats. (90 h.)
      • Recepció i rentat de serveis d'àpats. (90 h.)

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat