Formació en: Elaboració de vins i licors

Data de fi d'inscripcions: Sense assignar | Hores totals: 520
  • Formació ocupacional
  • 19/FOAP/443/0160191/001
  • Elaboració de vins i licors
  • No
  • VILAFRANCA DEL PENEDÈS
  • BARCELONA
  • PRESENCIAL

  • 17/10/2019 - 27/03/2020
    (En cas de Certificats de Professionalitat la data d'inici correspon als mòduls formatius per cursar.)
    (Les dates poden estar subjectes a canvi.)
  • 520
  • Curs en període d'informacio
  • INDÚSTIRES ALIMENTÀRIES
  • AV CATALUNYA 22
    Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Temari:

  • Envasament i condicionament de begudes
  • Matèries primeres en l'elaboració de vins i sidres
  • Instal·lacions i materials de bodega
  • Processos fermentatius
  • Estabilització i criança
  • Vinificacions especials
  • Destil·leria-licoreria
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

  • AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS
    AV CATALUNYA 22
    938171995
    PREINSCRIPCIONSCURSOS@GMAIL.COM
    VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L'equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.

  • En cas que el certificat professional d'aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s'ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d'inscriure's a mòduls parcials

    A emplenar per l'orientador de l'Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d'una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     
     
    Clau incorrecta

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s'utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D'acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s'aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.


Els camps amb un asterisc són obligatoris

ELABORACIÓ DE VINS I LICORS

Llegenda:
  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Conduir el procés de destil·lació i elaborar aiguardents i licors
    • Temari que inclou aquest curs

      Destil·leria-licoreria (90 h.)
      • Destil·leria-licoreria (90 h.)
  2. Controlar el procés d'envasament i condicionament de begudes
    • Temari que inclou aquest curs

      Envasament i condicionament de begudes (60 h.)
      • Envasament i condicionament de begudes (60 h.)
  3. Controlar la matèria primera i preparar les instal·lacions i la maquinària de bodega
    • Matèries primeres i instal·lacions de bodega (110 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Instal·lacions i materials de bodega (80 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Matèries primeres en l'elaboració de vins i sidres (30 h.)
  4. Controlar les fermentacions i l'acabament dels vins
    • Operacions de vinificació (170 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Estabilització i criança (80 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Processos fermentatius (90 h.)
  5. Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Elaboració de vins i licors'
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Elaboració de vins i licors' (80 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Elaboració de vins i licors' (80 h.)
  6. Realitzar vinificacions especials
    • Temari que inclou aquest curs

      Vinificacions especials (90 h.)
      • Vinificacions especials (90 h.)

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat