Formació en: Operacions bàsiques de pastisseria

Data de fi d'inscripcions: Sense assignar | Hores totals: 330
  • Formació ocupacional
  • 19/FOAP/443/0160075/028
  • Operacions bàsiques de pastisseria
  • No
  • BARCELONA
  • BARCELONA
  • PRESENCIAL

  • 27/04/2020 - 30/07/2020
    (En cas de Certificats de Professionalitat la data d'inici correspon als mòduls formatius per cursar.)
    (Les dates poden estar subjectes a canvi.)
  • 330
  • Curs en període d'informacio
  • HOSTELERIA I TURISME
  • CR ZAMORA 103 SOT 1-2
    Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Temari:

  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
  • Aprovisionament intern en pastisseria
  • Conservació en pastisseria
  • Preelaboració de productes bàsics de pastisseria
  • Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria
  • Presentació i decoració de productes de rebostería i pastisseria
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

  • FUNDACIO PRIVADA ARED
    CR ZAMORA 103
    933513865
    ARED@FUNDACIOARED.ORG
    BARCELONA

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L'equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.

  • En cas que el certificat professional d'aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s'ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d'inscriure's a mòduls parcials

    A emplenar per l'orientador de l'Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d'una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     
     
    Clau incorrecta

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s'utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D'acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s'aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.


Els camps amb un asterisc són obligatoris

OPERACIONS BÀSIQUES DE PASTISSERIA

Llegenda:
  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Executar operacions bàsiques d'aprovisionament intern i conservació de preelaboracions i elaboracions de pastisseria
    • Aprovisionament intern i conservació en pastisseria (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aprovisionament intern en pastisseria (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Conservació en pastisseria (60 h.)
  2. Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Operacions bàsiques de pastisseria'
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Operacions bàsiques de pastisseria' (80 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Operacions bàsiques de pastisseria' (80 h.)
  3. Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir en elaboraciones complexes
    • Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria (240 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria (90 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Preelaboració de productes bàsics de pastisseria (90 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Presentació i decoració de productes de rebostería i pastisseria (30 h.)

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat