Castellano    
 

Els resultats de la teva cerca...

Els diferents cursos estan identificats de la següent forma:
Formació contínua , Formació a distància , Formació a empreses , Formació semi presencial , Formació a discapacitats , Pertany a un certificat , Garantia juvenil

Tenim 585 cursos disponibles.

Indica l'àmbit en el qual et vols formar


A banda de la cerca feta amb l'expressió: FRONT END WEB DEVELOPER us presentem un seguit de conceptes que poden ser del vostre interès.

WORD (4 cursos), INTERNET (3 cursos), XARXES (11 cursos), OFIMÀTICA (2 cursos), LINUX (1 cursos), ACCES (1 cursos), EXCEL (6 cursos), JAVA (4 cursos)


* Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

* Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.
  • Avís legal: D'acord amb l'article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.